17-06-2014

BLÖF - IN HET MIDDEN VAN ALLES

The new album of Dutch finest Pop band BLÖF contains the single "Spijt Heb Je Morgen Maar" and "Open Je Ogen", which was recorded with Eurovision Song Festival singer Ilse DeLange (of The Common Linnets). Limited edition on clear vinyl!

Blof - In Het Midden Van Alles[DUTCH] In Het Midden Van Alles, het elfde studioalbum van de Zeeuwse band, werd opgenomen in het Zuid-Franse Carpentras en afgerond in de ICP studio in Brussel waar BLÖF eerder de albums Boven en Watermakers opnam. Voor het eerst sinds lange tijd werkte de band weer samen met een producer: JB Meijers, die ook verantwoordelijk was voor het schrijven van het succesnummer "Calm After The Storm" van The Common Linnets' (Ilse DeLange en Waylon) die op het Eurovisie Songfestival 2014 hoge ogen gooide. Samen met singer-songwriter en producer Ken Stringfellow drukte Meijers een grote stempel op het geluid van het album, dat gelaagder en actueler dan ooit klinkt.

30 juni in de winkel!

BLÖF is op dit moment op tour door Nederland (http://www.blof.nl/tour) en zal daarnaast de komende maanden een aantal festivals aandoen, waaronder uiteraard Concert at SEA op 28 juni. Op zaterdag 13 december treedt de band op in Ziggo Dome in Amsterdam.

"Het is altijd spannend om een nieuwe plaat uit te brengen. We zijn uiteraard heel erg blij met alle positieve reacties op de muziek. Het is te gek dat we op 1 staan. We genieten er ook erg van om alle nieuwe nummers live te spelen", aldus Paskal Jakobsen.

Officiele website: http://www.blof.nl

17-06-2014